sâmbătă, 29 septembrie 2012

Conspiratii si secrete care au schimbat Lumea




Conspiratii si secrete



* Asasinarea presedintelui J. F. Kennedy

* Chemtrails

* Interviu cu Aaron Russo

* New word order

* Haarp

* Pulverizarea atmosferei cu virusi

* Peste 500.000 de sicrie de plastic descoperite in SUA

* Secretele interzise ale Pamantului

* Adevarul despre 11 septembrie 2001

* Michael Jackson omorat de Illuminati

* Distrugerea economiei mondiale

* 11 septembrie 2001

* Conspiratia incalzirii globale.10 mituri care au inselat omenirea

* Ghetarii din Oceanul Antarctic cresc.Unde e incalzirea globala?

* Ce nu stiati despre Uniunea Europeana

Ce să mai citim? 

Virusul Misterios

Europa este o "comoară pe care am moştenit-o"

Măsuri de maximă protecție

Robotul ADN ar putea ucide celulele canceroase

SARS a fost o boală relativ rară; la sfârșitul epidemiei, în iunie 2003

Fii propriul tău nutriționist  

Planet REBOOT



* Iranul a sapat gropi comune in care va ingropa soldatii americani * Conspiratia internationala in Europa de Est * Cutremur sau HAARP în Haiti?! * Arhiva 1 * Arhiva 2 * Arhiva 3 * Conspiraţia cutremurului din Haiti: a fost el produs de tehnologia HAARP a americanilor? * Un milion de cărţi depozitate sub pământ timp de 3 ani. Are legătură cu 2012? * Prinţesa Diana a fost asasinată întrucât regalitatea britanică nu-şi dorea un musulman în familia sa * Dedesubturile trecutului financiar al Statelor Unite * Văduva neagră, super computerul care spionează viaţa americanilor * Ierarhia conspiratorilor * Uluitoarele intamplari de dupa scufundarea Titanicului
* Triunghiul Bermudelor – conspiratie sau inselatorie?
* Coincidente cutremuratoare sau.....?!?
* De ce Rusia îşi construieşte mii de adăposturi nucleare până în anul 2012?
* 10 dintre cele mai bine pazite secrete moderne
* Ceea ce companiile de telefonie mobila nu vor sa stii
* 2010, cel mai distructiv an din ultimele decenii în ceea ce priveşte dezastrele naturale
* Cel de-al patrulea cal al Apocalipsei apare misterios in revoltele din Egipt
* Accidentul aviatic cu politicienii polonezi...
* Suspiciuni confirmate oficial: Kaczynski a fost omorât de ruși
* Secretele din spatele Giulgiului din Torino

* Conspiratia impotriva Romaniei
* Triunghiul mortii
* Padurea de Stanci din Lena, intre cele mai inaccesibile frumuseti de pe Terra
* Top 10 locuri din lume la care ai interzis sa le vizitezi
* Misterele oraşului templu Angkor Wat, supranumit a opta minune a lumii
* 11 septembrie 2001 - o operaţiune sub acoperire a serviciilor secrete
* Buncare subterane
* Disparitii stranii
* Conspiratia Facebook. Un manifest care circulă pe net îl acuză pe Zuckerberg de spionaj pentru Israel
* Inca o dovada ca toate evenimentele importante din istoria mondiala nu au fost intamplatoare
* Industria muzicala
* Top 10 conspiratii mondiale
* Moartea lui Tupac.Adevar sau ....
* Razboiul apei
* O veritabilă epidemie de tumori cerebrale datorată folosirii telefoanelor mobile
* Un raport care arată legătura dintre cancer şi cartofii modificaţi genetic este trecut sub tăcere
* Stenogramele secrete ale Vaticanului il leaga pe Papa de Mafia
* Banca Mondială şi mega-corporaţiile pun monopol pe apa planetei

Fostul preşedinte american, Richard Nixon, ar fi ascuns într-o “capsulă a timpului” o scrisoare în care dezvăluie că SUA are sub protecţie o fiinţă extraterestră
ntr-o relatare spectaculoasă a unui “insider” pe nume Robert Merritt, acesta dezvăluie pentru prima oară în public trei întâlniri incredibile cu președintele american Richard Nixon, într-o locație subterană secretă, situată sub Casa Albă!
Richard Nixon (1913 – 1994) a fost al 37-lea președinte al Statelor Unite, îndeplinind această funcție între 1969 și 1974, când a devenit primul și încă singurul președinte american care a demisionat din funcție.


Teritoriul pe care se află astăzi Bucureştiul a fost locuit de geţi. 
În peste 20 de puncte ale oraşului s-au descoperit aşezări omeneşti din acele vremuri. Cunoştinţele noastre despre importanţa acestei regiuni în antichitate sunt amplificate de semnalarea prezenţei unei cetăţi, care ar fi fost reşedinţa lui Burebista, la numai 25 de kilometri depărtare de Capitală. Şi asta pentru că, în împrejurările din epoca respectivă, reşedinţa regilor geţi trebuie să fi fost cât mai aproape de Dunăre, un rol important avându-l Argeşul, râu prin excelenţă getic.
La circa 70 de kilometri de vărsarea Argeşului în Dunăre, în mijlocul unei zone păduroase, care făcea parte din vestitul codru al Vlăsiei, a fost identificată, ipotetic, Argedava lui Burebista. Situată pe un lung promontoriu, cetatea era fortificată de la natură prin lunca băltoasă ce o înconjura din trei părţi. Trei şanţuri transversale şi un val înalt, create artificial, îi completau apărarea. Aici, s-a constatat existenţa, în colţul de sud-est al aşezării, a resturilor unui palat – reşedinţa conducătorului unei uniuni de triburi getice.
Întins pe o suprafaţă de peste 2.000 de metri patraţi, edificiul era alcătuit din numeroase camere, coridoare, cămări de provizii, bucătării cu cuptoare şi săli de cult. Planul arhitectonic al vastei locuinţe dovedea influenţe elenistice, deşi era construit într-o manieră specifică locului, cu ziduri din lemn şi chirpici, numai acoperişul marcând un progres, prin folosirea ţiglei mari. Efectele penetraţiei acestei culturi au fost surprinse în lăcaşurile de cult, care prezentau vetre decorate, şi mai ales în ceramică.
Suntem sclavi inconştienţi: ne lăsăm manipulaţi, ni se introduc programe ale fricii, pentru a se pune stăpânire pe sufletele noastre
Pe vremuri, când un individ era sclav, acesta era conştient de la o poştă de situaţia în care se află. Stăpânul lui era clar; lanţurile la fel. El era foarte conştient că i-a fost răpită libertatea fizică – practic, libertatea de mişcare şi acţiune fizică. Îşi conştientiza bine situaţia şi cu prima ocazie ar fi evadat. Însă libertatea gândurilor şi a simţirilor nu îi era luată total, pentru că întunecaţii nu ştiau prea bine cum se face acest lucru. Şi atunci se manipula la greu, prin minciuna titlurilor nobiliare moştenite din naştere – regi, regine, conţi, duci, “sânge albastru” – de fapt conservarea ADN-ului reptilian etc. – însă, în acele vremuri, manipulările erau mult mai vizibile.

Scrierea de la sfârşitul lumii – o enigmă pe care nimeni nu o poate descifra
Dintre toate limbile (scrierile) din lume, cea mai enigmatică aparține fără îndoială locuitorilor din Insula Paștelui. Este vorba de o scriere – rongorongo – pe care nimeni nu o poate descifra. Experții nu pot fi de acord dacă este vorba despre un alfabet, un silabar, un dispozitiv mnemonic sau un rebus (un silabar reprezintă un set de simboluri scrise, folosit pentru notarea limbilor vorbite, similar unui alfabet, dar în care fiecare simbol reprezintă o silabă).
Sunt două tipuri de texte găsite. Cele mai lungi texte, format din câteva mii de semne, se învârt în jurul unor personaje de ceremonii. Cele mai scurte texte – dacă pot fi numite aşa – constau în unul sau mai multe semne. Un semn are forma unui tatuaj pe spatele unui om; alt semn prezintă un craniu uman.
Până în prezent, rongorongo rămâne un puzzle, o enigmă și o oglindă a nebuniei celor care încearcă să o rezolve. Mai mult decât atât, ea face Insula Paștelui să fie unică. Este cel mai izolat loc de locuit în lume; băştinaşii îi spun “Te Pito ‘o te Henua”, care înseamnă “ombilicul lumii” sau “sfârșitul lumii”. Numele de „Insula Paștelui” a fost dat de către exploratorul olandez Jacob Roggeveen, primul vizitator european, care a descoperit insula în duminica Paștelui din 1722 în vreme ce căuta o altă insulă (Insula lui Davis) și a denumit-o Paasch-Eyland (Insula Paștelui în olandeză).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu