marți, 18 septembrie 2012

Testul Google JS




Noțiuni de bază

A se vedea Instalarea pentru informații despre instalarea Google Test de JS pe sistemul dumneavoastră. După ce ați făcut acest lucru, GettingStarted vă va duce printr-un capăt la altul de exemplu folosind Google Test de JS. În timp ce scris propriile teste, puteți utiliza matchers și batjocoritoare pagini de referință.

Testul Google JS este un rapid javascript testare cadrul unității, care ruleaza pe motorul V8 , fără a fi nevoie de a lansa un browser complet. Caracteristici includ:
  • Pornire test extrem de rapid si timp de executie, fără a fi nevoie pentru a rula un browser.
  • Ieșire curat, ușor de citit, în cazul ambelor întâlnire, cât și în lipsa teste.
  • Un alergator browser-test pe care pot fi pur și simplu actualizate ori de câte ori JS este schimbat.
  • Stil și semantica, care seamănă de testare Google pentru C + +.
  • A built-in cadru batjocoritor, care necesită cod șabloane minimă (de exemplu, nici un $ teardown sau $ verifyAll ), cu stil și semantică bazat pe Google C + + Mocking-cadru .
Compromisul este că, deoarece testele sunt conduse în V8, fără un browser, nu este disponibil nici un DOM. Puteți utiliza în continuare Google Test de JS pentru teste de DOM-manipulare cod cu toate acestea, a se vedea "Este pentru mine?" pentru mai multe detalii.

Exemplu

Mai jos este un exemplu de încercare de bază pentru o clasa numita UserInfo , care acceptă o funcție de căutare în baza de date a constructorului său.
Funcția  UserInfoTest ()  { 
  / / Fiecare funcție de încercare devine propriul său exemplu de UserInfoTest, astfel încât testele pot 
  / / folosi variabile de instanta pentru a stoca de stat care să nu afecteze alte teste. 
  / / Nu e nevoie să scrie o metodă de teardown, dacă nu modificați globală 
  / / stat. 
  / / 
  / / Crearea unei instanțe a clasei supus încercării aici, dându-i o mostră 
  funcție / / care ne ține, de asemenea, o trimitere la 
       
  Asteptati-va un apel la funcția de bază de date cu 0xdeadbeef argumentul. Când 
  / / apelul este primit, întoarce șirul furnizat. 
  expectCall ( asta . getInfoFromDb_ ) ( 0xdeadbeef ) 
    . willOnce ( returnWith ( "PHONE_NUMBER:" 650 253 0000 "" )); 

  / / Asigurați-vă că clasa noastră se întoarce ieșire corect formatat . 
  expectEq ( "(650)  

    "Ioan" family_name: "Popescu" " )); 

  . / / Asigurați-vă că clasa noastră pune numele de familie primul 
  expectEq ( "Doe," John ,  asta . userInfo_ . getNameForId ( 0xdeadbeef )); 
};
De ieșire de test este curat și ușor de citit:
  John ' 
real :    'Ioan
 
 
 


 De cele mai multe ori fiecare blogger isi pune amprenta pe fiecare articol pe care il publica si pe aspectul blog-ului sau. De multe ori acestia vor sa isi transforme blogul intr-un site care sa arate cat mai profesional si sa scape de "aspectul" de blog. Urmeaza cateva sfaturi pentru a face asta:

  1. Trecere pe un domeniu personalizat. Cand folosesti Blogger folosesti domeniul lor. De exemplu linkul arata asa: http://numeblog.blogspot.com. Trecand pe un domeniu personalizat blogul va arata profesional si va atrage mai multi utilizatori. (exemplu: http://numeblog.com). Vezi aici cum treci pe domeniu personalizat.
  2. Adaugarea unui favicon. Favicon este acea imagine micuta ce apare in dreptul adresei fiecarui site, in dreptul tab-urilor deschise intr-o singura fereastra de navigare si atunci cand punem un semn de carte (bookmark). Afla cum adaugi un favicon.
  3. Eliminarea navbarului. In mod normal orice blog, de pe Blogger.com, are sus un navbar care uneori este util. Insa pentru un site profesional acesta trebuie eliminat. Afla cum elimini navbar.
  4. Elimina "Postare mai noua" si "Abonati-va la: Postari (atom)". Aceste optiuni sunt specifice blogurilor, asa ca pentru un site profesional acestea sunt inutile si trebuiesc eliminate. Vezi  Cum elimin "Abonaţi-vă la: Postări (Atom)" si  Cum sa elimin  "Postare mai noua", "Postare mai veche" si "Pagina de pornire"
  5. Elimina data/ora/autorul postarilor. Pentru a face asta intram la Aspect, iar in locul unde sunt indicate postarile de blog, in acel patrat in dreapta jos accesam "Editati". Apare fereastra de configurare a postarilor, debifam casutele ce indica ora/autorul/data.
  6.  Elimina "Se afişează postările cu eticheta Online. Afişaţi toate postările". Aceasta linie apare de fiecare data cand selectam o eticheta  de pe blog. Pentru un site profesional nu este nevoie de asta, asa ca va sfatuiesc sa nu treceti peste aceasta etapa. Cum elimin "Se afişează postările cu eticheta Online. Afişaţi toate postările".
  7. Elimina "Arhiva blog". Un site nu ar contine niciodata o arhiva a articolelor. Defapt nu ar contine articole, decat asa-zise pagini. Chiar daca tu stii ca sunt toate articole, vizitatorii trebuie sa aiba impresia ca navigheaza pe pagini, ca pe un site nu ca pe un blog. Arhiva se elimina din sectiunea aspect. 
  8. Foloseste alte sabloane (template) decat cele oferite de Blogger sau modificale pe acestea. Exista persoane care creeaza aceste sabloane si le ofera gratis. Singurul lucru care il cer autorii de sabloane este sa lasati footer-ul intact (partea de jos) unde sunt specificate drepturile de autor. Aici gasiti foarte multe sabloane pentru Blogger. Afla cum schimbi sablonul pe Blogger

              Acestea sunt doar cateva lucruri care va ajuta sa transformati blogul intr-un site. Mai sunt multe altele dar eu zic sa incepeti cu acestea. Succes!






    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu