marți, 18 septembrie 2012

Copy peage blogs




<!-- link href='http://feeds.feedburner.com/AlsoSprachZamolxis' rel='alternate' title='Zamolxis - toate comentariile blogului' type='application/rss+xml'/ Also Sprach Zamolxis

Ce să mai citim? 

Virusul Misterios

Totul despre Vaccin

Europa este o "comoară pe care am moştenit-o"

Măsuri de maximă protecție

Robotul ADN ar putea ucide celulele canceroase

SARS a fost o boală relativ rară; la sfârșitul epidemiei, în iunie 2003

Fii propriul tău nutriționist  

Planet REBOOT




EU debating RO, or oil and bananas  

The recent debate of Romanian politics in the European Parliament was the grotesque conclusion to this summer of our disco tent.


9/11, Partizanat or Partisanship: R U Happy, Basescu?  

Extreme division in the public opinion is not new and is not common only to Romania. What is special about our situation is how ludicrous and paranoid their claims are. In this article commenced long ago, we look at how “tunnel vision” and “excessive focus” ruins politics, and implicitly, electorates who fail to censor the politicians who succumb to it.


Bac Factory  

The previous article got published before I had a chance to finish it. We shall do this here and now.


Romanian Education in times of PP-holera  

Transitioning from the old teaching style to the new ethics is hard to accomplish in Eastern Europe. In Romania, it is even more difficult to do so with conniving garbage at the helm of the government. And if you’re wondering, the PP in title stands for Plagiarizing Ponta.


Holograf, Compact, Timpurile trecute si Profesionalismul  

Holografii au lansat un nou single, Cat de Departe, si-am inceput sa-mi amintesc ca in copilaria / adolescenta mea optiunile erau simple: rocker, folkist, depeche-ar. Dar daca te gandesti bine, depeche-ar-ul era un rocker mai gheu, iar folkist-ul era mai degraba un soi de optiune aditionala, un fel de feature aciuat langa orientarea de baza.


Girls on HBO and my Irish X  

I just discovered a new TV series and it's awesome but you shouldn't watch it because you're not going to understand it. Only I can.


Comparatie da cuod chifrat  

Am periat o conversatie de mess din 2010 si am encriptat-o cu 3 metode pentru o oarecare comparatie..


Semn de Carte  

Am dat peste o poezie care m-a inspirat sa raspund in 15 minute max.


Arhiva Impotriva  


Se tot fac presiuni impotriva (si chiar si asupra) mea sa scriu, sa continui nush’ce serie etc. N-am insa chef. Da, stiu ca in primul rand, pentru a avea “succes” in blogging trebuie sa scrii regulat, dar mie asta nu-mi place. Iata de ce acest “articol” este practic o arhiva in intregime parolata.



Plagia Thor. Copypasted, not modified.  

Era un baiat care lua beutura “agitata, nu amestecata”. La noi, sinuciderile vanatorilor se fac cu mana gresita, iar braconajul intelectual tot cu mana altuia.


feminism and gynocracy II: bullying si chirurgie plastica  

Este donatia unei operatii de chirurgie plastica un act de emancipare sau o exploatare patriarhala a unei copile naive? Sunt femeile asuprite in Occident si daca da, de catre cine? Nu pot sa nu-mi amintesc o scena cu Bamo, cand stateam “La Mama” cu el si alti chirurgi plastici colegi la o masa, si prietenele lor se laudau cu cate operatii aveau la activ.


feminism and gynocracy I: prosteala egalitatii  

Am invatat recent un cuvant nou: lindic. Inseamna clitoris. Gandul mi-a fugit la Senno Ekto Gamat si scena cu “multipass”, unde o putem vedea si pe viitoarea solista Zu-Bisou-Bisou ca vanzatoare de belete (btw, cuvantul “gynocracy” este introdus tot in serialul antementionat de catre secretarul britanic in sezonul anterior); am inceput apoi sa-mi pun tot felul de intrebari si sa caut raspunsuri.


parolism la paroxism  

Am decis recent sa trec pe un sistem care ofera doritorilor ocazia de a sustine financiar acest blog. Explic cum functioneaza si cum va fi implementat.


complotul lichelelor - wtf ctp?!  

Traim momente de cumpana. Eu de pilda aproape imi pierdusem domeniul si numai cu eforturi supraomenesti am reusit sa-l resuscitez :D. In acelasi timp, ctp declara ca el e fericit ca se vorbeste atata de Romania, chiar daca nu de bine..


Hillerin vs Parazitii @ B'Estfest  

Pornesc de la un articol despre PDL, individualism si reforma statului si ajung la ipse dixit, golden rule, sinucidere si consum de opiate.


Bacalaureat 2012: rezultate, barem, subiecte  

Nu am dat bacul in Romania fiindca am parasit tara in clasa XI-a. Am dat insa examenul de admitere la Balcescu - a devenit ulterior Sf. Sava si am fost ultima generatie care a dat examenul de treapta a II-a. Am fost asadar curios care au fost cerintele de examen si care au fost rezultatele..
-

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu